PS : mocht U via uw mobiel kijken, klik dan op de blokjes links boven in uw scherm. 
U kan dan de andere pagina's bekijken.Welkom op mijn website

  

Mijn naam is Albert Groenewoud. Sinds 7 jaar ben ik eigenaar van Honden en Paarden verzorging Emmen. 

Na gewerkt te hebben bij Defensie, Politie en Justitie en beveiliging in Amsterdam, vond ik dit na 25 jaar wel mooi geweest.
Altijd wilde ik al wat met dieren gaan doen, en is dat vanuit liefhebberij/passie/hobby uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waarin vooral Honden en Paarden een warm plekje in ons hart hebben.
Verder geef ik gedragstrainingen voor zowel baas/hond en een combinatie van die twee voor als U en Uw hond het samen niet meer zien zitten.


Zelf ben ik baas van Mechelse herder Rex, en Duitse herder Ecco, en was ik tot kort geleden ook baas van Tervuerense herder Jimmy.

Helaas moesten wij deze laten inslapen na dat hij ernstig ziek was geworden.

  

   .. JIMMY  R.I.P.  14-03-2021 ..


Omdat er in de dieren wereld veel misgaat was ik enige tijd afdeling inspecteur van de dierenbescherming Zuid Oost Drenthe. Via deze weg probeerde ik op een diplomatieke weg misstanden aan te geven bij mensen. Lukte dit niet dan werd er een juridisch traject opgestart om de mensen te dwingen om op een normale manier met dieren om te gaan.

Echter door tijd gebrek ben ik hiermee gestopt, maar draag ik de Dieren bescherming nog altijd een warm hart toe. 

Binnen ons bedrijf is er aandacht voor de omgang en aanschaf van een hond, door in plaats van een honden training, een baastraining te geven. Dit is vaak hard nodig omdat veel mensen zich niet helemaal bewust zijn van de verantwoordelijkheden die de aanschaf van een dier met zich meebrengt. Hier zal ik later op de website nog op terug komen.


Ik hoop dat deze website duidelijkheid zal brengen in wat wij allemaal doen, en dat ik U als klant in de toekomst mag verwelkomen met Uw Hond (en) en Paard (en).

Veel kijk en lees plezier., en schroom niet om ons te contacten bij vragen en/of opmerkingen.
Telefonisch zijn we niet altijd even goed bereikbaar omdat wij vaak met de dieren bezig zijn.
Spreekt U dan een boodschap in of stuur een email (zie contact formulier). 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

Albert Groenewoud.  
E-mailen
Bellen
Map
Info